Page 2 - BOWT 2020 Guide
P. 2

BEST OF WINE TOURISM

                                   ARCHITECTURE & PAYSAGES
       BEST OF D’OR







       LE CLOÎTRE DES CORDELIERS  CHÂTEAU DE CAMARSAC    CHÂTEAU TOUR SAINT CHRISTOPHE
       Saint-Émilion            Entre-deux-Mers          Saint-Émilion
       2 bis rue de la Porte Brunet  30 route de Bergerac   1 lieu-dit Cassevert
       33330 Saint-Émilion      33750 Camarsac           33330 Saint-Christophe-des-Bardes
       + 33 (0)5 57 24 42 13    + 33 (0)6 35 46 47 03    + 33 (0)5 57 24 77 15
       contact@lescordeliers.com  oenotourisme@thierrylurton.com  reservation@vignoblesk.com
       www.lescordeliers.com    www.camarsac.com         www.vignoblesk.com

                                       ART & CULTURE
       BEST OF D’OR







       CHÂTEAU MALROMÉ          CHÂTEAU DE FERRAND       CHÂTEAU LA DOMINIQUE
       Bordeaux                 Saint-Émilion            Saint-Émilion
       33490 Saint-André-du-Bois  Saint-Hippolyte        1 La Dominique
       +33 (0)5 56 76 25 42     33330 Saint-Émilion      33330 Saint-Émilion
       visite@malrome.com       + 33 (0)5 57 74 47 11    + 33 (0)5 57 51 31 36
       www.malrome.com          oenotourisme@chateaudeferrand.com  visite@chateau-ladominique.com
                                www.chateaudeferrand.com  www.chateau-ladominique.com

                                   DÉCOUVERTE & INNOVATION
       BEST OF D’OR BEST OF INTERNATIONAL







       CHÂTEAU DE LA DAUPHINE   CHÂTEAU DE REIGNAC       CHÂTEAU DE SEGUIN
       Fronsac                  Entre-deux-Mers          Entre-deux-Mers
       Rue Poitevine            38 chemin de Reignac     Château de Seguin
       33126 Fronsac            33450 Saint-Loubès       33360 Lignan-de-Bordeaux
       +33 (0)5 57 74 06 61     +33 (0)5 56 20 41 05     + 33 (0)5 57 97 19 71
       contact@chateau-dauphine.com  info@reignac.com    receptif@chateaudeseguinevents.com
       www.chateau-dauphine.com  www.reignac.com         www.chateaudeseguin.com

   108
   1   2   3   4